Ofte stilte spørsmål

Hva er fordelene med å bruke bambus sengetøy? 

Bambus sengetøy har flere fordeler, inkludert at det er mykt og behagelig å sove på, det er naturlig hypoallergenisk, det holder deg kjølig om natten, det er bærekraftig og det har en naturlig UV-beskyttelse. Bambus er også en viktig biologisk mangfold og kan være mer motstandsdyktig mot skadedyr enn andre planter, noe som gjør at mindre kjemikalier trengs for å dyrke det.

Hvordan rengjør jeg bambus sengetøy? 

Bambus sengetøy kan rengjøres ved hjelp av vanlig vaskemiddel i lunkent vann på en mild vaskesyklus. Det kan også tørkes i tørketrommelen, men vær forsiktig med å ikke overopphetes. Det er også anbefalt å unngå bruk av blekemiddel og å unngå å stryke bambus sengetøy for å beskytte materialet. Du kan også bruke lav varme eller hang til tørking for å bevare mykheten i sengetøyet.

Kan jeg bruke vanlig vaskemiddel på bambus sengetøy? 

Ja, du kan bruke vanlig vaskemiddel på bambus sengetøy, men det er best å velge et mildt vaskemiddel for å beskytte materialet. Bambus sengetøy kan også vaskes med mildt såpe eller vaskemiddel uten skadelige kjemikalier.

Kan jeg bruke tørketrommelen på bambus sengetøy? 

Ja, du kan bruke tørketrommelen på bambus sengetøy, men det anbefales å bruke lav varme for å beskytte materialet. Tørketrommelen kan også være en praktisk måte å tørke sengetøyet på, men vær oppmerksom på at bambus sengetøy kan krympe litt.

Hvor ofte bør jeg vaske bambus sengetøy? 

Det anbefales å vaske bambus sengetøy hver 2-3 uke, eller oftere hvis det er nødvendig. Fordi bambus har naturlige anti-bakterielle egenskaper, det trenger ikke vaskes like ofte som andre typer sengetøy.

Fri frakt på ordre over 1199,-

Vi spanderer frakten på ordre over 1199kr

Rask levering

1-4 dagers levering

Norsk nettbutikk

Norsk nettbutikk med norsk kundeservice

Klarna, Vipps & Kort

Trygg betaling med Klarna, Vipps eller kort