Om oss

Bosant er bygget på klare verdier som kombinerer luksus og bærekraft på en unik måte. Vi tror at luksus ikke skal gå på bekostning av bærekraft, og omvendt. Derfor tilbyr vi eksklusivt bambus sengetøy som gir deg den ultimate komforten for en god natts søvn, samtidig som vi aktivt tar ansvar for miljøet. Ved å velge vårt bambus sengetøy kan kundene nyte en luksuriøs opplevelse uten å påvirke planeten negativt.

Lidenskap for luksus og søvn

Hos Bosant er vi lidenskapelig opptatt av luksus og viktigheten av en god natts søvn. Vårt bambus sengetøy er nøye utformet for å gi den ultimate komforten, med naturlig mykhet og termoregulerende egenskaper. Vi vet at en god natts søvn er essensiell for velvære, og derfor jobber vi kontinuerlig for å tilby produkter som bidrar til å forbedre søvnkvaliteten.

- Vårt motto "Sweet dreams are made of this" symboliserer vår forpliktelse til å gi deg en fantastisk opplevelse hver eneste natt.

Med våre verdier som fundament, skiller Bosant seg ut som et bærekraftig og luksuriøst sengetøyselskap. Vi går utover å tilby kvalitetsprodukter ved å levere raskt og gi førsteklasses kundesupport. Vårt fokus på komfort og velvære gjør oss til den ideelle destinasjonen for alle som verdsetter en god natts søvn og ønsker å ta vare på planeten.

Les mer om hva som gjør bambus så spesielt, her.

Norsk aktør

Vi leverer raskt og effektivt for å sikre at kundene får sine produkter i tide, samtidig som vi tilbyr en førsteklasses kundesupport som er tilgjengelig for å svare på spørsmål og hjelpe kundene på en personlig og profesjonell måte. Vi tar stolthet i å være en pålitelig partner for kundene våre og sørger for en enestående opplevelse gjennom hele kjøpsprosessen.

 

Visjon: Å bli en ledende leverandør av luksuriøst og bærekraftig bambus sengetøy, og skape en opplevelse av ren velvære og komfort for våre kunder.

Misjon: Vår misjon er å tilby det beste innen bambus sengetøy og tilbehør, inspirert av den nordiske naturens skjønnhet. Vi streber etter å forbedre søvnkvaliteten og velværet til våre kunder, samtidig som vi ivaretar planetens helse gjennom bærekraftig produksjon.

Fri frakt på ordre over 1199,-

Vi spanderer frakten på ordre over 1199kr

Rask levering

1-4 dagers levering

Norsk nettbutikk

Norsk nettbutikk med norsk kundeservice

Klarna, Vipps & Kort

Trygg betaling med Klarna, Vipps eller kort