Slik tar du vare på våre produkter

Hva er fordelene med å bruke bambus sengetøy? 

Bambus sengetøy har flere fordeler, inkludert at det er mykt og behagelig å sove på, det er naturlig hypoallergenisk, det holder deg kjølig om natten, det er bærekraftig og det har en naturlig UV-beskyttelse. Bambus er også en viktig biologisk mangfold og kan være mer motstandsdyktig mot skadedyr enn andre planter, noe som gjør at færre kjemikalier trengs for å omdanne det til sengetøy.

 

Hvordan rengjør jeg bambus sengetøy? 

Bambus sengetøy kan rengjøres ved hjelp av vanlig vaskemiddel i lunkent vann på en mild vaskesyklus. Det kan også tørkes i tørketrommelen, men vær forsiktig med å ikke overopphetes. Det er også anbefalt å unngå bruk av blekemiddel og å unngå å stryke bambus sengetøy for å beskytte materialet. Du kan også bruke lav varme eller hang til tørking for å bevare mykheten i sengetøyet.

Kan jeg bruke vanlig vaskemiddel på bambus sengetøy? 

Ja, du kan bruke vanlig vaskemiddel på bambus sengetøy, men det er best å velge et mildt vaskemiddel for å beskytte materialet. Bambus sengetøy kan også vaskes med mildt såpe eller vaskemiddel uten skadelige kjemikalier.

 

Kan jeg bruke tørketrommelen på bambus sengetøy? 

Ja, du kan bruke tørketrommelen på bambus sengetøy, men det anbefales å bruke lav varme for å beskytte materialet. Tørketrommelen kan også være en praktisk måte å tørke sengetøyet på, men vær oppmerksom på at bambus sengetøy kan krympe litt.

 

Hvor ofte bør jeg vaske bambus sengetøy? 

På grunn av stoffets bakteriehemmende egenskaper, trengs det ikke å vaskes like ofte som andre typer sengetøy. 

Kan jeg bruke blekemiddel på bambus sengetøy?

Det er ikke anbefalt å bruke blekemiddel på bambus sengetøy, da det kan skade materialet og redusere kvaliteten. Det kan også endre farge og gjøre sengetøyet mer gjennomsiktig. Det er best å velge milde vaskemidler og unngå å bruke blekemiddel. For å bevare farge og glans i sengetøyet kan du legge til en kopp eddik eller sitronsaft til vaskemaskinen.

Hva skal jeg gjøre hvis jeg får flekker på bambus sengetøy?

Flekker på bambus sengetøy kan behandles med en mild flekkfjerner eller en blanding av eddik og vann. Det anbefales å behandle flekken så snart som mulig for å forhindre at den setter seg fast i materialet. Flekker på bambus sengetøy kan også fjernes ved å legge det i solen eller ved å bruke naturlige ingredienser som sitronsaft eller eddik.

 

Er bambus sengetøy hypoallergenisk?

Ja, i følge flere kilder kan bambus sengetøy være hypoallergenisk på grunn av sine naturlige bakteriehemmende egenskaper. Bambus sengetøy kan redusere risikoen for allergier og irritasjoner, og kan være et godt valg for personer med allergi eller sensitiv hud. Bambus har også lavt fuktnivå og kan redusere risikoen for sopp og bakterier som kan forårsake allergi. Les om en kundes opplevelse her:

 

Er bambus sengetøy temperaturregulerende?

Ja. Bambusviskosen har små hull mellom fibrene, noe som gir bedre temperaturregulering og gjennomlufting. Fibrene jobber for å opprettholde seg kjølig når omgivelsene er varme. Slik vil følelsen av “den kalde siden av puta” vare gjennom hele natten.  

Fri frakt på ordre over 1199,-

Vi spanderer frakten på ordre over 1199kr

Rask levering

1-4 dagers levering

Norsk nettbutikk

Norsk nettbutikk med norsk kundeservice

Klarna, Vipps & Kort

Trygg betaling med Klarna, Vipps eller kort